Meer Pilatestrainingen in Laren!

Per september start ik meer Pilatestrainingen op: 1. Dinsdagavond 19.30 uur voor beginners en gevorderden op de locatie van FitPro. 2. Maandagmiddag 13.00 uur voor 65+’ers in het Brinkhuis. Kom kennismaken met deze geweldige training voor een sterker en soepeler lichaam!

De nieuwe groepstraining op de dinsdagavond is geschikt voor iedereen; mannen, vrouwen, jong volwassenen, getraind en ongetraind. Allen zijn welkom! Bij voldoende interesse wordt de groep gesplitst in 2 groepen; een groep voor beginners (of personen die door omstandigheden minder zwaar kunnen trainen) en een groep voor gevorderden. De Pilates training voor 65+’ers biedt een programma speciaal gericht op deze leeftijdsgroep.

Op de maandag- en donderdagochtend zijn de groepen al onderverdeeld naar beginnend (level 1), gevorderd (level 2) en 65+. De locatie is het Brinkhuis met uitzondering van de dinsdagavond, dan is de training op de locatie van het exclusieve FitPro instituut te Laren. Meer informatie over Pilates vind je onder ’training’.