Vanaf 20 maart begin ik met livestreams

Er gebeurt veel bij ART IN ENERGY! Niet direct zichtbaar op de website, maar achter de schermen is er de laatste tijd veel ondernomen. Om alle Pilates deelnemers gezond in beweging te houden, zijn er kort na de Corona lockdown streams beschikbaar gekomen van de trainingen op verschillende niveau’s; level 1, level 2, 65+ training, thematrainingen en een speciale Pilates voor mannen. Bovendien is er een interactieve training gestart met Zoom.

Tot nu toe zijn er 41 livestreams opgenomen en worden er wekelijks 5 nieuwe gepland, die voor de abonnees beschikbaar blijven. Voor menigeen is het een groot succes omdat je de training live kan meemaken, maar ook kan herhalen zo vaak als je wilt en op ieder gewenst moment.

Vorige week is er voor de eerste maal gezoomd. Deze training brengt ons weer dichter bij de situatie in de zaal; ik kan de deelnemers zien en hierop reageren. Bovendien zijn er momenten dat we met elkaar kunnen overleggen, zinvol en sociaal.

De personal trainingen zijn ook direct na de lockdown voortgezet via FaceTime en Zoom.

Al met al zijn er met ART IN ENERGY voldoende mogelijkheden om je Pilatestraining (of een andere training) voort te zetten.

Bel of mail me, of vul het contactformulier in als je meer informatie wenst over de trainingen en de tarieven.

Met een gezonde sportieve groet,

Artine