ART IN ENERGY blijft in beweging!

Einde blogstilte!

Na een grootse ‘blogstilte’ op deze site is het tijd voor een update. Want na mijn laatste blog is er niet stilgezeten. In tegendeel, ART IN ENERGY blijft in beweging! 

De Pilates training in Laren is voortdurend doorgegaan, buiten in de Kloostertuin van het Brinkhuis, in de zaal en tijdens alle periodes van sluiting wekelijks meerdere malen online voor de verschillende groepen (https://art-in-energy.nl/pilates/). In totaal zijn er voor de Pilates groepen in Laren al meer dan 300 opnames van Pilates trainingen gemaakt! Momenteel kan je meedoen met de online livetraining op maandag en donderdag om 9.00 uur level 2, 10.00 uur level 1, 11.00 uur 65+, maar je kan deze ook op een ander tijdstip volgen en herhaaldelijk. De online trainingen zijn gevarieerd en hebben iedere keer een ander thema, waarbij de Pilates principes de kern vormen.

Speciaal voor mannen 65+ zijn er ook online Pilatestrainingen beschikbaar. Deze trainingen zijn weer net iets anders, aangepast aan deze groep, die ik wekelijks meemaak(te) in de zaal. De personal trainingenzijn momenteel buiten en ook online (https://art-in-energy.nl/leefstijl/). Super enthousiast is iedereen over de training op de heide; heerlijk actief werken aan kracht en uithoudingsvermogen in de prachtige natuur. Daarnaast is de buitentraining bij Squash en Wellnes is ook geweldig vanwege de apparatuur, de materialen en de ambiance (https://www.squashenwellness.nl/personal-trainers/). Deze periode waarin we beperkt zijn, geeft gelukkig veel nieuwe positieve ervaringen en een verfrissend denken in mogelijkheden.

De leefstijl- en voedingscoaching is succesvol, maar daarover binnenkort meer.

Vanaf nu is mijn voornemen om vaker te delen wat er gebeurt, inspirerende ervaringen te delen en interessante vragen aan te kaarten.

ZIN IN! 
Tot heel snel!